2009. október 20., kedd

Suli

A suli továbbra is élvezetes, bár most két hosszú napon vagyunk túl.

Őszintén szólva a hétfői nap nagyot csalódtunk, mert úgy volt, hogy bérelt busszal bejárjuk a várost és olyan helyekre fogunk menni ahol a gyári árakon lehet vásárolni. Szóval mind nagyon izgatottak voltunk. Erre hétfőn reggel közlik, hogy a kirándulás elmarad, mert túl drága lenne ennyi embernek a busz bérleti díja. Szóval nekem kb úgy hangzott hogy a tanárnő elfelejtett buszt bérelni, mert ezt már tudniuk kellett volna pénteken is!

Na mindegy, csak rossz ha az ember rákészül egy ilyen jó kis programra aztán aznap szólnak hogy elmarad.

Hétfőn és kedden pedig egy skót férfi tartja az órákat és annyira nehezen értjük az akkcentusát! És még hadar is hozzá, szóval egyelőre nagyon kell figyelni, hogy legalább a felét értsük. Később még gondolom hálásak leszünk, egyelőre nyögünk!

De holnap már Marillyn nap lesz, és az ő óráit mnidíg nagyon élvezzük!

Mindíg sztorizgat valamiről, vagy például tanácsot ad mit tegyünk ha vízumot szeretnénk: a megoldása lányoknak: menjenek vidékre, ott sok a gazdag férfi, de kevés a nő, a fiúknak maradjanak Sydneyben és nyissák ki a szemüket, mert sok a lány és nem elég a fiú :-) nem tudom mennyire gondolja komolyan! Mindenesetre nagyon viccesen tudja előadni!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése