2009. október 16., péntek

Gyors helyzetjelentés

Jól vagyunk, megvagyunk, nem vesztünk el, nem falt fel bennünket vérszomjas koala és nem találkoztunk emberevő óriás pókokkal!

Megismerkedtünk azonban az ausztrál baciflórával, a találkozás nem tartott sokáig de nem is kívánjuk egymást hamarosan viszont látni.

Az iskola továbbra is élvezetes, a péntek mindíg Fun Friday, szóval a mai okatatás abból állt, hogy megbeszéltük mintegy 30 perc keretében, hogy a kultúrák különbözőek majd ezután levonultunk a közeli China Town-beli kínai étterembe hogy közelebbi tapasztalatokat szerezünk.

A számítógépes kurzus is rendkívül jól megy, ausztrál mértékkel annyira jók vagyunk hogy a tanár azt mondta jobban csináljuk mint az IT-sek.

Megismerkedtünk egy másik tanárunkkal is, mint kiderült ő skót származású ami megmagyarázta, hogy gyakorlatilag miért érthetetlen az akkcentusa a számunkra.

Továbbá elcsréltem a cipőmet egy vadidegen lánnyal a Darling Harbourban 4 óra hosszára és megtudtam hogy a magyar útlevél értelmezése bonyolult feladat.

De mindezekről majd bővebben, hamarosan :-)

2 megjegyzés:

  1. Marslakók érkezése a könyv címe(Marx György) amiben a XX. századeleji magyar tudósokról (Nobel díjasokról)ír , akik nyugati országokban lettek híresek.A jelzőt a "marslakót" ha jól tudom egy amerikai ragasztotta rá az érkező magyarokra - számára , számukra - különös , különleges gondolkodásmódjuk miatt.
    Csak nem ismétli magát a történelem kedves IT-k ???

    VálaszTörlés
  2. :-)
    elolvastam 3-szor mire leesett!

    VálaszTörlés