2009. október 4., vasárnap

Suli- első nap

A suli egy mozi épületének a legfelső emeletén van. 5 szinten mozik, a hetediken az iskola! Nem kell messzire menni ha meg akarunk nézni egy filmet az órák után. :-))))

Ha már a suli a mozi épületében van az első napi eligazítást stílusosan a mozi egyik termében tartották. A power point-os ismertető pedig a mozivászonra volt kivetítve!

Nagyon vicces volt!

Utána mindenkit felvezényeltek a megfeleő termekbe, és ekkor derült ki, hogy pontosan kikkel is fogunk egy csoportba járni és kik lesznek a tanárok.

Eddig úgy mondták "brazil invázió" volt, mert szinte minden csoport velük volt tele, hát nálunk most közép-európai van, mert a 10 fős csoportban van 3 lengyel, 1 szlovák, egy szlovén és jómagam továbbá van egy argentin, egy perui egy sri lankai és egy indonéz diák.

A tanárnő nagyon aranyos, igazi "tyúkanyó-fajta" és szerencsére nagyon szépen beszél angolul, szóval minden szavát értjük. Ez már kevésbé igaz a számtech tanárra, de ő is nagyon kedves.

Itt nem ciki és rasszista megkérdezni, hogy ki hová valósi. A tanárnő például ausztrál, de elmondta hogy a férje olasz. A számtech tanár meg indiai és nagyon vicces a kiejtése! :-)

1 megjegyzés: