2010. április 25., vasárnap

Iskola

Hát véget ért ez a négy hetes szünet is, szóval elkezdődött az újabb negyedév, már két hete, és az első vizsgán már át is estünk, ezzel teljesítve egy tantárgyat. Az ausztrál és nemzetközi állomásokat vettük át. Őszintén megvallva némivel több bennfentes információra számítottam, de hát mindíg érik meglepetések az embert...

Az osztályunk létszáma csökkent is meg bővült is egyszerre, szóval ismét van néhány új arc, míg mások meg hazamentek (vagy másik iskolába? ki tudja!)

Ami egyébként számomra érdekes volt, hogy minden tagállamnak saját turisztikai honlapja van, saját videókkal, reklámokkal és eléggé magas színvonalúak! Jó sokáig elböngészhet rajtuk az ember.

Egész érdekes dolgokat lehet találni!

Victoria honlapján például az alábbi reklámvideót találtam:




http://www.visitvictoria.com/displayobject.cfm/objectid.000507B4-8624-1EDA-B1DC80C476A900AA/


És amin meg melepődtem, hogy amikor az USA-ról volt szó, akkor nemzetközi osztály révén elbeszélgettünk, hogy ki miről mit tud-hol volt! Elég sok brazil és dél-amarikai van a csoportunkban, jónéhányan mér sok helyen voltak az USA-ban, és mondták, hogy nem nagyon kellett angolul beszélniük!!!!


Plusz kiderült, hogy Los Angeles nem egy szép hely, rengeteg az autópálya, szinte folyton szmog van, és Hollyywood-on kívül nincs semmi érdekes ott! Hát erre csak annyit, hogy nahát!!! ki gondolta volna... :-)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése