2009. szeptember 10., csütörtök

Egy kis bevezető

Hát hogyan is kezdjem!

A történet 10 évvel ezelőtt kezdődött...

Peti először 1999-ben volt Ausztráliában, először csak 3 majd 10 hónapra. Egyből beleszeretett! Tanult és dolgozott és jobban érezte magát mint valaha! De úgy alakult hogy haza kellett jönnie, és milyen jó hogy hazajött, mert így találkoztunk, majd néhány hónap múlva össze is házasodtunk!

Hamarosan megfogalmazódott a közös terv: költözzünk ki Ausztráliába! Hogy én is megnézhessem, mire is mondok IGEN-t (a házasság mellett :-) nászútra Ausztráliába mentünk! És mitagadás, nekem is nagyon megtetszett!

Szóval elkezdtük az eseményeket abba az irányba terelni, hogy mihamarabb mehessünk. A magyarországi előéletünket figyelembe véve a legoptimálisabb az volt, hogy a szakmai alapú (skilled immigrant) bevándorlást válasszuk! Addig viszont sok mindent kell elintézni. Erről és a kinti élményeinkről szeretnénk írni blogunkban.

Minden látogatónknak kellemes böngészést kívánunk :-)

2 megjegyzés:

  1. Nahát, skacok! Örülök, hogy rátaláltam a blogotokra, nagyon klassz olvasni titeket, és igazán gratulálok, hogy a sok éves álmodozás, tervezgetés és előkészület után összejött nektek, amire annyira vágytatok. Hajrá, és sok sikert a melóhoz is..

    :))
    Hogymonnyákezt, you've really made my day. :))

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok,

    végre megtaláltuk a blogotokat. Találkoztunk veletek nyáron a városligeti ausztrál találkozón.
    Nagyon örülünk Nektek és kívánunk minden jót !
    Mi is készülünk. Lányunk érettségije után, indul a szervezés és irány AU.
    Üdv: Anett & family

    VálaszTörlés